Tomislav Nikolic

Presidenti serb, Tomislav Nikolic, ka përjetuar disa minuta ankthi. Avioni i tij me të cilin ishte nisur nga Beogradi për një vizitë në Vatikan, ka pasur problem andaj është kthyer sërish në Beograd dhe është ulur dhunshëm në pistë.

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply