Tomislav Nikoliq

Kryetari i Serbisë Tomislav Nikoliq mendon se Perëndimi është më mirë të bashkëpunojë me Rusinë, sepse duke luajtur me vlerat dhe krenarinë e saj, po luan me paqen botërore.

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply