Torte dasmash në shërbim të argëtimit

Për një arsye të caktuar – por ende të panjohur – njerëzit i bëjnë dhe i konsiderojnë dasmat si festa serioze familjare. Edhe pse duhet pranuar se bashkimi i një çifti është gjë serioze – megjithatë, ceremonitë martesore nuk duhet kuptuar si diçka të ngurtë dhe monotone.

Dasma do të duhej të ishte një ditë përplot hare e argëtim ku secili mund ta shprehë kreativitetin dhe personalitetin e tij. Dhe, ku mund të tregohet kreativiteti apo veçantia e një personi apo çifti më mirë sesa në tortën e festës.

torte dasma5

Në shumicën e dasmave tortët janë identike apo ngjajnë shumë me njëra tjetrën, megjithatë në kohën e fundit ka dhe përjashtime. Shumë çifte kanë filluar të ndryshojnë këtë traditë dhe në ditën – që konsiderohet më e lumtura e jetës së tyre – mysafirët i befasojnë me torte me pamje argëtuese.

Në vijim ju sjellim disa torte me pamje të tilla. /NGJYRA.COM/

torte dasma14 torte dasma13 torte dasma12 torte dasma10 torte dasma9 torte dasma8 torte dasma7 torte dasma6 torte dasma4 torte dasma1 torte dasma2

torte-dasma3

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply