Trafiku i armëve

Gazetarët e RAI-t kanë bërë një reportazh ku tregojnë mënyrën se si trafikantët shqiptarë të armëve arrijnë të kalojë ato jashtë vendit. Në një reportazh të publikuar, tregohet një moment në liqenin e Shkodërs kur dy trafikantë kanë arritur të kalojnë natën në Malin e Zi së bashku me dy kuti me kallashnikovë dhe pistoleta. Sipas RAI-t ato trafikohen edhe me peshkarexha drejt Evropës për të rënë në duar të mafias apo terroristëve, raporton Lapsi.

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply