Ujëvarat e ngrira të Niagaras, magnet për turistët

Ujëvarat e mrekullueshme Niagara, që gjenden në kufirin mes Kanadasë dhe Shteteve të Bashkuara të Amerikës, pjesërisht janë ngrirë këtë javë pas tempraturave minus 13 gradë Celsius.

Edhe pse ujëvarat janë ngrirë, uji vazhdon të rrjedhë nën akull, duke i dhënë kështu një pamje të mahnitshme kësaj mrekullie natyrore që tërheqë vizitorë të shumtë nga mbarë bota.

niagara-5

Si raporton “USA Today”, moti i ftohtë nuk ndikon në numrin e turistëve në këtë zonë. Madje, theksohet se panorama e ngrirë e Ujëvareve të Niagaras, vitin e kaluar, vetëm sa ka shtuar numrin e turistëve, gjë që mund të përsëritet edhe këtë vit. /NGJYRA.COM/ 

The American Falls at the side of Niagara Falls is pictured in Ontario Visitors view Niagara Falls in sub freezing temperatures in Niagara Falls New York A partially frozen American Falls in sub freezing temperatures is seen in Niagara Falls Ontario niagara6

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply