Ulëse multifunksionale për adoleshentë

Konceptinjë ulëse multifunksionale ”të gjitha në një” – është krijuar nga dizajnerja braziliane Roberta Rimme.

Ky dizajn unik është krijuar veçanarisht për adoleshentët, ndërsa mund të shfrytëzohet si hapësirë për lexim dhe shikim të TV-së, pastaj për punë në kompjuter, ndërsa shoqërohet dhe me rafte për libra dhe CD.

teenage-furniture_3

Po ashtu, ky lloj i ulëses mund të gjendet me ngjyra të ndryshme, varësisht nga shija e shfrytëzuesve. /NGJYRA.COM/

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply