Varfëria

Në Kosovë norma kombëtare e varfërisë është e lidhur me papunësinë e lartë dhe prandaj nuk pritet të përmirësohet ndjeshëm gjatë periudhës 2015 – 2017, thuhet në raportin e fundit të Bankës Botërore.

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply