Vetëvrasjet

Dy serb dhe një shqiptar kanë bërë vetëvrasje, duke e varur vetën gjatë njëzet e katër orëve të fundit, ka bërë të ditur Policia e Kosovës. Vetëvrasje ka bërë një serb në Leposaviq, një tjetër në Zveçan dhe një shqiptar në Ferizaj.

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply