VIP-at që kanë binjakë historikë

Jemi mësuar me sozitë e fytyrave të famshme që paraqiten çdo ditë nëpër botë, e madje disa prej tyre paraqiten në raste të caktuara sikur të ishin vet yjet. Por, veç sozive të gjalla, të famshmit kanë edhe binjakët e tyre historikë.

Për këtë të fundit ka shumë teori. Një, dhe më qesharakja, është se – të famshmit e sotëm, që ngjajnë me ndonjë figurë historike, janë vampirë që kanë jetuar përgjithmonë! Ka kuptim, apo jo? Haha.

T’ia hedhim një sy disa fotografive të VIP-ave dhe ngjashmërive të mëdha që ata kanë me disa prej figurave historike. /NGJYRA.COM/   

sozi maggie

Maggie Gyllenhaal dhe Rose Wilder Lane

 sozi rupert

Rupert Grint dhe Sir David Wilkie

 sozi jennifer

Jennifer Lawrence dhe Zubaida Tharwat

 sozi alec

Alec Baldwin dhe President Millard Fillmore

 sozi jimmy

Jimmy Fallon dhe Mahir Cayan

 sozi jay

Jay Z dhe Random Man

 sozi queen

Queen Latifah dhe Zora Neale Hurston

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply