Zbulojmë të kaluarën e panjohur të njerëzve të famshëm

Këto fotografi të mahnitshme që do t’ju prezantojmë në vijim zbulojnë marrëdhëniet mes njerëzve të njohur dhe, njëkohësisht, anën e tyre të panjohur – të cilën deri me sot nuk keni pasur rastin të shihni.

Fotografitë janë kapur në momente interesante që simbolizojnë esencën e nje epoke që kishte ardhur dhe shkuar me shumë bujë.

Besojmë që këto fotografi do të sjellin pranë jush një të kaluar të panjohur të njerëzve të famshëm – dhe ngjarjeve – të cilat mund t’i keni imagjinuar krejt ndryshe. /NGJYRA.COM/

Charlie Chaplin dhe Albert Einstein

foto ralla 001

Steven Hawking dhe nusja e tij, Jane Wilde

foto ralla 002

Kameramani duke xhiruar logon e MGM-it

foto ralla 003

Mbretëresha Elizabeth gjatë Luftës II Botërore

foto ralla 004

Barack Obama në ekipin shkollor të basketbollit

foto ralla 005

Muhammad Ali duke shpëtuar një person nga vetëvrasja – 1981

foto ralla 006

Bruce Lee duke vallëzuar

foto ralla 007

Vladimir Putin si adoleshent (i dyti nga e majta, me kapele)

foto ralla 008

Jimi Hendrix dhe Mick Jagger – 1969

foto ralla 009

Madonna, Sting dhe Tupac, gjatë argëtimit të përbashkët

foto ralla 010

Bill Clinton si i ri takon John F. Kennedyn

foto ralla 011

Paul McCartney, John Lennon dhe George Harrison – 1958

foto ralla 012

Bill Gates i arrestuar për shkak të vozitjes pa patentë-shofer

foto ralla 013

The Rolling Stones në vitin 1963

foto ralla 014

Fotografia e pasaportës e Ernest Hemingwayt – 1923

foto ralla 015

Robin Williams i veshur si nxitëse e tifozëve – 1980

foto ralla 016

Einstein në Nassau Point, Long Island, New York – vera e vitit 1939

foto ralla 017

Një punëtor ndihmon kolegun me frymë artificiale pas kontaktit me tensionin e lartë – 1967

foto ralla 018

Ekipi origjinal i “Star Wars” para xhirimit të filmit

foto ralla 019

Elton John në piano në aeroplanin e tij privat – 1976

foto ralla 020

Elijah Wood dhe Macaulay Culkin – 1993

foto ralla 021

Steven Spielberg dhe Drew Barrymore gjatë xhirimit të E.T

foto ralla 022

Osama Bin Laden pas stërvitjes xhudo

foto ralla 023

Martin Luther King Jr. dhe Marlon Brando

foto ralla 024

Chuck Norris dhe Bruce Lee

foto ralla 025

Steve Jobs dhe Bill Gates duke diskutuar të ardhmen e kompjuterizmit – 1991

foto ralla 026

Skicat e para të personazhit të famshëm Mickey Mouse nga Walt Disney

foto ralla 027

SHBA-të duke krijuar ENIAC, një prej kompjuterëve të parë në botë

foto ralla 028

Konstruktimi i urës Golden Gate – 1937

foto ralla 029

Fidel Castro dhe Malcolm X diskutojnë për politikën dhe familjen – 1960

foto ralla 030

Norvegjia feston arritjen e parë të bananeve në këtë vend

foto ralla 031

Howard Carter, arkeolog anglez analizon sarkofagun e hapur të Mbretit Tut.

foto ralla 032

Che Guevara dhe Fidel Castro

foto ralla 033

Konstruktimi i Malit Rushmore – 1939

foto ralla 034

Konstruktimi i Kullës Eiffel në Paris – 1880

foto ralla 035

Themeluesit e motoçikletave “Harley Davidson”,  William Harley dhe Arthur Davidson – 1914

foto ralla 036

Një person i vetëm refuzon përshëndetjen naziste në vitin 1936

foto ralla 037

Një djalosh austriak u gëzohet këpucëve të reja gjatë Luftës II Botërore

foto ralla 038

Kafshët e përfshira në terapinë mjekësore, qysh në vitin 1956

foto ralla 039

Organizatorët duke u përpjekur të ndalin Kathrine Switzer të marrë pjesë në maratonën e Bostonit, në vitin 1967, në kohën kur femrave nuk ju lehohej pjesëmarrja

foto ralla 40

Fotografia e fundit e Titanicut

foto ralla 41

Nikola Tesla në laboratorin e tij me “Transmetuesin elektro-magnetik”

foto ralla 42

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply