Zhak Hogar

Komandanti i forcave speciale franceze Zhak Hogar ka pranuar se ishin trupat franceze ato që e ndanë Mitrovicën në vitin 1999. ‘Detyra jonë ishte të vendosnim një vijë ndarëse mes shqiptareve dhe serbëve. Këtë e bëmë në lumin Ibër’, zbulon ai në librin e tij “Evropa vdiq në Prishtinë”.

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply