Zvicerani i vitit

I njohur për pikëpamjet e tij shumë të moderuara mbi islamin dhe për qëndrimin pa kompromis ndaj rrymave ekstreme të islamizmit, imami shqiptar Mustafa Mehmeti, është nderuar nga gazeta “SonntagsZeitung” me titullin “Zvicerani i vitit” .

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply