10 ligje të pazakonta amerikane mbi seksin

Për shkak të disa problemeve të çuditshme në të kaluarën, të gjitha shtetet në botë kanë nxjerrë ligje të pazakonta, siç është një ligj i cili urdhëron që nuk mund të shëtisni elefantin nëse nuk keni pelena. Megjithatë, është interesante që kur ato ligje bizare krijohen ndaj aktiviteteve më interesante njerëzore – seksuale.

Ja çka kanë shpikur amerikanët

  1. Aniston, Alabama: Nëse femra humb partinë e biliardit, i ndalohet që të kompensojë humbjen me seks.
  2. Harizburg, Pensilvani: Është e ndaluar të keni marrëdhënie seksuale me shoferin kamionit në kabinën e doganës.
  3. Kotonvud, Arizonë: Çiftet të cilët kapen gjatë seksit në automjet në të cilin janë të shpuara gomat do të dënohen, ndërkaq dënimi do të jetë dyfish më i lartë nëse marrëdhënia është bërë në ulësen e fundit.
  4. Njukasl, Vajoming: Janë të ndaluara marrëdhënie seksuale në dyqane dhe në pjesën e ndarë për vendosjen e mishit.
  5. Tremonton, Juta: Femrave u është e ndaluar marrëdhënia seksuale në veturat e ambulancave. Për të qenë edhe më keq, emri do t’i publikohet në gazetat lokale. Dënim vetëm për femra, a nuk është ky diskriminim?
  6. Oblong, Ilionis: Është e ndaluar të bëhet dashuri gjatë peshkimit dhe gjuetisë në ditën e kurorëzimit.
  7. Bozman, Montanë: Çdo formë e marrëdhënieve seksuale në pjesën e parë të oborrit dënohet me ligj, nëse pjesëtarët janë të gjinive të kundërta dhe nëse janë lakuriq.
  8. Konorsvil, Viskonsin: Mashkullit i ndalohet të qëllojë nga arma e zjarrit në momentin kur partnerja e saj përjeton orgazmën.
  9. Juta: Seksi me kafshë nuk është i dënueshëm nëse për të nuk realizon profit.
  10. Minesota: Çdo mashkull i cili ka marrëdhënie me peshkun e gjallë do të dënohet. Ky ligj nuk ka të bëjë me femrat.

Cili ligj ju pëlqen? A duhet ta nxjerrim ndonjë të tillë edhe ne në vendin tonë? /NGJYRA.COM/  

ligjet USA2

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply