15 gjëra mbi seksin të cilat çdo femër dëshiron që t’i dinë meshkujt

Çdo femër gjendet para kësaj situate.

“Nëse përjetoni orgazëm, është mundësia e madhe që unë dua që gjërat të vazhdohen”.

Seksi nuk përfundon kur ju përjetoni orgazmën. Jo, nuk përfundon derisa femra nuk përjeton orgazmën e cila do t’ia luajë trurin.

“Unë me siguri nuk dua gjithë atë që ka dashur ish e dashura jote”.

Mirëpo, nëse e pyesni se çka i pëlqen, i tregoni që do të angazhoheni t’i ofroni kënaqësi.

“Është shumë e pakëndshme të kesh të rruar plotësisht rajonin gjenital seç mund të imagjinoni”.

Në një moment është shkëlqyeshëm, pas dy ditësh është absolutisht e tmerrshme.

“Nëse nuk mund të gjesh klitorisin tim, vetëm më pyet se çka më pëlqen”.

Secila femër me kënaqësi do ta orientonte mashkullin në drejtimin e gjetjes së Hot Spot-it.

“Ne jemi të ndjeshme, andaj ndonjëherë kënaqësia mund të shndërrohet në situatë të pakëndshme, bëhuni të kujdesshëm”.

Nganjëherë veprimet e caktuara mund të shkaktojnë më shumë dhembje sesa kënaqësi.

“Më shumë paralojë, të lutem”.

Paraloja nuk duhet të ndërpritet derisa femra praktikisht të mos fillojë t’ju lusë që të ndërprisni.

“Yjet e pornografisë shtiren që shumëçka u është e shkëlqyeshme, në jetën reale nuk është ashtu”.

Secila femër është ndryshe, andaj më mirë është që ta pyesni se çka i pëlqen.

“Nëse prisni nga ne që të rruhemi, e njëjta gjë vlen edhe për ju”.

“Nuk do të thotë që diçka nuk është në rregull me ne nëse na nevojitet më gjatë se 20 minuta që të përjetojmë orgazmën”.

Nëse mendoni ndryshe, mbase partneret e mëparshme më shumë kanë aktruar orgazmën sesa që ju keni menduar. Femrat përjetojnë orgazmën sipas komandës vetëm në filma pornografikë.

“Simulimi i penetrimit me gishta nuk do t’ju çojë në orgazëm”.

Mirëpo në diçka tjetër po.

“Më shumë seks oral!”

Gjithmonë.

“Dhembjet menstruale janë të  tmerrshme. Meshkujt kurrë nuk do t’i dinë se si duken ato”.

Mos kërkoni seks atë kohë, sepse nuk e dini sesi janë ato dhembje të tmerrshme. Bëhuni të mirë dhe përgatitni çaj partneres.

“Nëse ju dëshironi të bëni seks me ne gjatë menstruacioneve, nuk do të thotë që edhe ne e dëshirojmë”.

Ndonjëherë është mirë vetëm t’u jepni kompliment dhe t’i dhuroni çokollatë.

“Nuk jemi ne nga qelqi siç mendoni ju nganjëherë!“

Po, mund ta tërhiqni të dashurën tuaj për flokë herë pas here, nuk do të ndodhë ndonjë gjë e tmerrshme dhe kjo është goxha nxehtë.

“Dëshirojmë të na tregoni cilat janë fantazitë tuaja, mos ngurroni”.

Ajo më e keqja që mund të ndodhë është të merrni përgjigjen negative. Mbase do të ofroni inspirim që të merrni diçka të ngjashme. /NGJYRA.COM/

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply