Bullgaria

Ministri bullgar i Mbrojtjes, Nikolaj Nentchev, ka njoftuar se arkivat ushtarake të epokës komuniste të inteligjencës do të jenë të hapura për studiuesit dhe gazetarët. Nentchev ka deklaruar se do të jenë në dispozicion mijëra dokumente arkivore.

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply