Aleksandar Vuçiq

Serbia në krizë, zbret pagat dhe pensionet. Kryeministri Aleksandar Vuçiq ka bërë të ditur se pensionet dhe pagat në sektorin publik do të zbriten si pjesë e pakos së qeverisë për masa shtrënguese –  për të kursyer 700 milionë euro në vit.

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply