Arkitektura minimaliste, simetrike dhe piktoreske…

Ramin Nasibov është një dizajner nga Gjermania që pëlqen të realizojë fotografi të objekteve arkitektonike dhe t’i vendosë ato në profilin e tij në Instagram.

Secila fotografi e realizuar nga Nasibov është minimaliste, simetrike dhe piktoreske. Pra, nëse jeni dashamirë i simetrisë, atëherë fotografitë e Nasibovit nuk kanë si t’ju mos pëlqejnë.

Në vijim ju sjellim disa fotografi të përzgjedhura të realizuara nga ky adhurues i madh i objekteve arkitektonike. /NGJYRA.COM/

Ramin Nasibov 002 Ramin Nasibov 001 Ramin Nasibov 003 Ramin Nasibov 004 Ramin Nasibov 006 Ramin Nasibov 005 Ramin Nasibov 007 Ramin Nasibov 008 Ramin Nasibov 009 Ramin Nasibov 010 Ramin Nasibov 012 Ramin Nasibov 011 Ramin Nasibov 013 Ramin Nasibov 015 Ramin Nasibov 014 Ramin Nasibov 016 Ramin Nasibov 018 Ramin Nasibov 017 Ramin Nasibov 019 Ramin Nasibov 021 Ramin Nasibov 024 Ramin Nasibov 023 Ramin Nasibov 020

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply