Ballist Morina

Është Ballist Morina personazhi i vitit 2014, i cili mori numrin më të madh të votave në sondazhin e organizuar nga TCH në faqen e tij të internetit. Në vend të dytë vjen kryeministri Rama dhe në të tretin Kombëtarja e futbollit.

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *