Bebe Rexha: Kam bythën 8-she dhe jam krenare

Bebe Rexha, këngëtarja e famshme shqiptaro amerikane, në një postim në Instagram ka çmenduar të gjithë përcjellësit e saj me një fotografi, duke  treguar po ashtu se gjithmonë ka dëshiruar që të një yll popi ‘e dobët’, por kurrë nuk do të mund të jetë e tillë. ”Kam madhësinë 8 (bythëve) dhe jam krenare për të. Edhe disejnatorët e modës nuk më dërgojnë mostra modelesh, sepse nuk do të jenë taman për mua dhe unë nuk do ta ndryshojë veten time që të më vijnë ato taman. Punoni me mua dhe bythën time të madhe. Me dashuri Bebe” tha më tepër ajo në postimin e saj.

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply