BERZH

Gara nga ekonomia gri, problemet me furnizim me energji elektrike dhe praktikat korruptive janë identifikuar tri pengesat kryesore për të bërë biznes në Kosovë sipas një analize të Bankës Evropiane për Rindërtim dhe Zhvillim, (BERZH), raporton REL.

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply