Bill Clinton

Koha ka provuar se sa i drejtë ishte vendimi amerikan për të vepruar energjikisht për të shpëtuar shqiptarët e Kosovës nga dhuna dhe genocidi serb, ka deklaruar ish-presidenti amerikan, Bill Clinton nw New York.

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply