BodyArt iluzionet nga artistja Marwedel

Kist Gesine Marwedel, piktore nga Gjermania, si me magji i shndërron njerëzit në mjellma, delfinë dhe shtazë e shpezë tjera. Këtë gjë e arrin nëpërmjet BodyArtit, respektivisht Artit të Trupit.

Sipas fjalëve të saj, pikturimi i trupit iu ndihmon njerëzve të zbulojnë bukurinë e tyre.

Kist Gesine Marwedel10

Në kohën e lirë, Gesine merret me mbledhjen e ndihmave humanitare për fëmijët e Indisë, ndërkaq, kohë me parë ka specializuar si logopede.

Po ashtu, krahas BodyArtit, ajo pikturon edhe murale por dhe piktura në kanavacë. /NGJYRA.COM/

Kist Gesine Marwedel3 Kist Gesine Marwedel8 Kist Gesine Marwedel12 Kist Gesine Marwedel13 Kist Gesine Marwedel11 Kist Gesine Marwedel6 Kist Gesine Marwedel7 Kist Gesine Marwedel1 Kist Gesine Marwedel14 Kist Gesine Marwedel4 Kist Gesine Marwedel15 Kist Gesine Marwedel9

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply