Burrat e trashë

Të qenët mbipeshë ose i trashë, burrat i rrezikon më shumë nga vdekja e parakohshme sesa gratë.Shkencëtarët, që kanë marrë pjesë në një studim të madh të obezitetit dhe vdekjes, thonë se trashja është shkaktari i dytë i vdekjeve në Evropë dhe Amerikën e Veriut, pas duhanit.Studimi i fundit është publikuar në revistën mjekësore britanike Lancet, raporton REL.

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply