Art i jashtëzakonshëm tredimensional

Alex Queral, artist i lindur në Kubë, e që tashmë jeton dhe krijon në Majami të SHBA-ve, ka krijuar disa vepra të mrekullueshme artistike nga numëratorët e padobishëm të telefonave.

Queral me kujdes të veçantë përpunon faqet e librit me numrat e telefonit, për të krijuar portrete të mahnitshme tredimesionale të personazheve të njohura botërore.

Pasi të përfundon procesin e prerjes, Alex i thekson konturat me ngjyrë të zezë, ndërsa numëratorin telefonik e vendosë në një kornizë prej qelqi. Se, për çfarë arti bëhet fjalë, shikoni fotogalerinë në vijim. /NGJYRA.COM/

Alex-Queral-1 Alex-Queral-2 Alex-Queral-3 Alex-Queral-4 Alex-Queral-5 Alex-Queral-7 Alex-Queral-6 Alex-Queral-8 Alex-Queral-9 Alex-Queral-10 Alex-Queral-11 Alex-Queral-12 Alex-Queral-13 Alex-Queral-14 Alex-Queral-15 Alex-Queral-16

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply