Butrinti

Butrinti në Shqipëri, është përzgjedhur të jetë njëri nga 12 destinacionet historike për t’u vizituar në Evropë nga theculturetrip.com. Butrinti është një qytet i shkatërruar Grek dhe Romak në jug të Shqipërisë, jo shumë larg nga kufiri me Greqinë.

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply