Buxheti i Kosovës

Dy institucionet kryesore, Dogana dhe Administrata Tatimore e Kosovës, nga të cilat mbushet buxheti i Kosovës, nuk do të arrijnë t’i përmbushin parashikimet e Qeverisë së Kosovës.

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply