banner

Lajmet e fundit nga kategoria: E bardhë

banner

Mozaikët fantastikë nga rëra dhe guaskat

Svetlana Ivanchenko, artiste nga Ukraina, është e njohur botërisht për mozaikët fantastikë që i krijon nga materialet që i gjen në bregdet – rëra dhe guaskat. Punimet e saj – fytyrat ekzotike në plazh dhe shkretëtirë – janë ...

banner

Ja si ta mbroni shtëpinë tuaj nga gripi

Edhe nëse arrini t’i rezistoni gripit në vendin tuaj të punës, shumë lehtë mund të sëmureni në shtëpi – sidomos nëse ndonjë prej anëtarëve të familjes është i prekur me virusin e gripit. Në vijim ju prezantojmë disa këshilla ...

banner