Do të mahniteni me interierin e kësaj shtëpie 300-vjeçare

Një shtëpi e vjetër në bregdetin e Cornwallit, në Britani të Madhe, mund të duket si çdo shtëpi tjetër, megjithatë, kjo shtëpi mbi 300-vjeçare brenda saj “fsheh” një ambient përrallor.

E ndërtuar në vitin 1680, kjo shtëpi nga jashtë duket fare e vogël, e zymtë, dhe e papërshtatshme për të jetuar në të – me tavan të ulët, dritare të vogla dhe mure të gjëra prej guri.

Megjithatë, kjo shtëpi është blerë nga një çift i ri, që e ka shndërruar interierin e kësaj shtëpie në një ambient të ngrohtë familjar, madje përrallor – ku nuk mungon asgjë. /NGJYRA.COM/

Hyrja

shtepia cozy 0002

Qëndrimi ditor

shtepia cozy 0003

Oxhaku

shtepia cozy 0004

Dhoma e fjetjes

shtepia cozy 0005

Dhoma e fëmijëve

shtepia cozy 0006

Banja

shtepia cozy 0007

Kuzhina

shtepia cozy 0008

Tryezaria

shtepia cozy 0009

Oborri

shtepia cozy 0010

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply