banner

Lajmet e fundit nga kategoria: E hirtë

15 lulet më të çuditshme në botë

Sigurisht se mendja e njeriut mund të pjellë lloj-lloj imagjinate, por “imagjinatën” më të bujshme për të krijuar imazhe (peizazhe) të veçanta e ka Nëna Natyrë. Nëse nuk besoni, mjafton të shikoni florën dhe faunën që janë ...

banner

Jeta e panjohur e grekëve dhe romakëve të vjetër

Historiania Vicki Leon, përveç tjerash, merret edhe me hulumtimin e jetës së grekëve dhe romakëve të vjetër. Pra pak kohësh një hulumtim asaj i solli rezultate mjaft befasuese. “U tmerrova kur kuptova se askush nga ata nuk është ...

banner
banner