banner

Lajmet e fundit nga kategoria: Rozë

10 femrat më seksi në botë, të gjata mbi 180 cm

Jo të gjitha femrat e gjata janë seksi, sepse, vërtetë nuk do të ishte fer. Por, nëse një femër e gjatë është dhe seksi, atëherë është vështirë të mos vërehet prania e saj, kudo që shkon. Shumë femra të gjata të bukura janë ...

banner

22 të famshëm që u janë nënshtruar kirurgjisë estetike

Kur flasim për kirurgjinë plastike/estetike dhe njerëzit e famshëm, menjëherë na shkon mendja të bukuroshet e Hollywoodit – ato që mahnisin botën mashkullore me pamjen e tyre. Megjithatë, gaboni shumë nëse mendoni se vetëm femrat VIP ...

banner

Ngjashmëria e habitshme e futbollistëve dhe artistëve

A e keni dëgjuar ndonjëherë thënien që, secili person ka një “kopje” të veten dikund në botë – pra, një person tjetër që ngjan tmerrësisht më të, e të cilin nuk e ka as vëlla e as motër binjak/e? Ndoshta dhe nuk e keni ...

banner