10 femrat më seksi në botë, të gjata mbi 180 cm

Jo të gjitha femrat e gjata janë seksi, sepse, vërtetë nuk do të ishte fer. Por, nëse një femër e gjatë është dhe seksi, atëherë është vështirë të mos vërehet prania e saj, kudo që shkon.

Shumë femra të gjata të bukura janë bërë modele, sepse dizajnerët pëlqejnë të punojnë me femra të gjata ndërsa kjo industri kërkon gjatësinë e caktuar. Megjithatë, jo të gjitha, sepse, disa prej tyre janë aktore, disa këngëtare, e disa dhe sportiste.

Por, për çfarë gjatësie bëhet fjalë këtu: Për gjatësinë mbi 180 centimetra. Pra, atë gjatësinë që është pak mbi mesatarën e asaj që ne e përceptojmë si “femër e gjatë”.

Të shohim në vijim një listë të femrave të famshme, më të gjata se 1.8 m, e të cilat konsiderohen seksi dhe të mahnitshme. /NGJYRA.COM/

10. Uma Thurman – 180 cm (aktore, këngëtare)

e gjata 10 uma_thurman

9. Famke Janssen –  182 cm (aktore, ish-modele)

e gjata 09 Famke Janssen

8. Elle Macpherson – 183 cm (modele, aktore)

e gjata 08 Elle Macpherson

7. Amelia Vega – 185 cm (Miss Universe, modele, aktore, këngëtare)

e gjata 07 Amelia Vega

6. Ana Ivanovic – 184 cm (teniste)

e gjata 06 Ana Ivanovic

5. Claudia Lampe – 188 (basketbolliste)

e gjata 05 Claudia Lampe

4. Natalia Bush – 188 (modele)

e gjata 04 Natalia Bush

3. Maria Sharapova – 188 cm (teniste)

e gjata 03 Maria Sharapova

2. Gabrielle Reece – 191 cm (volejbolliste, modele, aktore)

e gjata 02 Gabrielle Reece

1. Lauren Jackson – 196 cm (basketbolliste) 

e gjata 01 Lauren Jackson

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply