banner

Lajmet e fundit nga kategoria: Youtube

banner
banner

JWST, teleskopi më i madh i gjithësisë në botë

James Webb Space Telescope (JWST) është pasardhës i teleskopëve legjendarë të Gjithësisë Hubble dhe Spitzer, i cili planifikohet që nga viti 1996. Lansimi i këtij teleskopi gjigant, i cili paraqet bashkëpunimin ndërkombëtar të rreth 17 ...

banner