Skulpturat e mahnitshme hiper-realiste

Dy artiste nga Vankuveri, Jamie Salmon dhe Jackie K. Seo, kanë bërë emër në botë me krijimin e skulpturave fantastike hiper-realiste. Për të realizuar veprat e tyre të mahnitshme, ata përdorin materialet siç janë silikoni, rrëshira, floku dhe pëlhura.

Se çfarë janë në gjendje të bëjnë këta dy artistë të famshëm, mund të shihni në foto-galerinë me disa punime të përzgjedhura të tyre, të cilën po ua sjellim në vijim. /NGJYRA.COM/

skulp realiste3 skulp realiste7 skulp realiste9 skulp realiste6 skulp realiste4 skulp realiste5 skulp realiste8 skulp realiste10 skulp realiste11 skulp realiste12 skulp realiste2 skulp realiste13

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply