Donatella Versace, gruaja që shkatërroi bukurinë e saj

Ikona e modës, Donatella Versace, ka kryer aq shumë operacione plastike në fytyrën dhe trupin e saj, sa që – po ta krahasoni pamjen e saj të sotme me atë të para disa vjetësh – vështirë mund të besoni se bëhet fjalë për të njëjtin person.

Fatkeqësisht, Donatella ka marrë epitetin e “gabimit më të madh të kirurgjisë plastike”, sepse, një vajzë që dikur ishte simpatike, me buzë natyrale të plota, me lëkurë të bukur dhe sy depërtues, sot duket si ndonjë personazh i filmave horror.

Që nga mesi i viteve të 90-ta, Donatella ishte mysafir i rregullt i kirurgëve, dhe vetëm ajo e di se sa është numri i operacioneve plastike që ka kryer në fytyrën dhe trupin e saj.

Megjithatë, të gjithë pajtohen se Donatella dikur ishte një femër seksi, dhe se operacionet që i ka kryer kanë rezultuar me dështim të plotë.

Transformimin e saj ndër vite mund ta shihni në fotogalerinë apo dhe video-materialin që e shoqëron këtë tekst. /NGJYRA.COM/

donatella-nder-vite1 donatella-nder-vite2 donatella-nder-vite4 donatella111 donatella222

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply