Ekonomia gjermane

Ekonomia më e fortë e Evropës, Gjermania, këtë vit do të rritet për 2.1 % (jo 1.2 % siç ishte vlerësuar më parë) falë çmimeve të lira të naftës, nivelit të ulët të euros dhe shpenzimeve të mëdha të konsumatorëve, raporton AFP.

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply