Enver Petrovci

Aktori dhe regjisori i njohur shqiptar Enver Petrovci do të jetë surpriza e edicionit të 53-të të Festivalit të Këngës në RTSH që do të mbahet në Shqipëri në fund të dhjetorit. Ai vjen si konkurent me këngën e titulluar “Të vranë bukuri”.

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply