Është mirë të dini se çfarë hani dhe çfarë pini!

Çdoherë duhet të dini se çfarë hani dhe pini – sidomos se sa i bukur është ushqimi që konsumoni derisa ai ndodhet në natyrë. Këto fruta, perime dhe erëza që po i prezantojmë sot, mund të jenë të preferuarat tuaja – dhe jemi të sigurt se, nuk e keni as më të voglën ide se si duken shumica prej tyre si bimë në natyrë.

Do të përpiqemi t’ju ndihmojmë, që të ndjeheni të shëndetshëm, të mençur dhe krenar me atë se çfarë konsumoni në tryezën tuaj. Është e mahnitshme të shohësh se shqemja e vogël është një bimë gjigante në natyrë. Për më shumë shikoni fotogalerinë në vijim. /NGJYRA.COM/

bima-ushqim1

Kakao

bima-ushqim2a

Kikiriku

bima-ushqim3

Shqeme

bima-ushqim4a

Ananas

bima-ushqim5a

Kivi

bima ushqim6

Avokado

bima-ushqim7

Vanilje

bima ushqim8

Piper i zi

bima-ushqim9a

Bajame

bima ushqim10

Kanellë

bima ushqim11

Starfrut

bima-ushqim12a

Susam

bima-ushqim13

Kafe

bima ushqim14

Mango

bima-ushqim15

Shafran

bima-ushqim16

Kaper

bima ushqim17

Hurmë (japoneze)

bima ushqim18

Lakër e kuqe (Bruseli)

bima ushqim19

Karçof

bima-ushqim20

Shegë

bima ushqim21

Bimë e çajit

bima ushqim22

Fëstëk

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply