Fundi i bojkotit

Deputetët e grupit parlamentar të PD-së kthehen në Kuvendin e Shqipërisë për të marrë pjesë në seancën  plenare, që është dhe e fundit për këtë sesion. Deputetët e opozitës iu bashkuan Kuvendit pas më shumë se 5 muaj bojkot.

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply