Hashim Thaçi

Hashim Thaçi dhe pjesa tjetër e elitës politike kosovare, pengojnë hetimet e vrasjeve, rrëmbimit, dhe trafikimit të organeve njerëzore.Ky është profili më i tmerrshëm që një media serioze i ka bërë Hashim Thaçit – Politico.com, sajti më me ndikim në Capitoll Hill të SHBA-ve.

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply