Huamarrësit

Pavarësisht nivelit të ulët të kredive joperformuese apo të këqija, në bankat komerciale në Kosovë këto të fundit vazhdojnë të kenë norma të larta të interesit dhe kritere të ashpra për kredimarrje, vlerësojnë ekspertë të çështjeve financiare në Prishtinë, raporton REL.

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply