Këshilla për ata që nuk e duan seksin oral

Shumica e femrave gërditen kur bëhet fjalë për seksin oral, mirëpo ka edhe të tilla të cilat ndihen keq sapo dikush t’ua përmend seksin oral. Megjithatë, sikur të mund të ndryshonin qëndrimin ndaj seksit oral, jeta seksuale do t’u ishte shumë më e mirë dhe më interesante. Mbase këto këshilla do të jenë të dobishme.

Lajthitja: Seksi oral është i gërditshëm

Mbase keni lajthitje kur është fjala për higjienën? Nëse partneri juaj kujdeset për veten, për higjienën dhe bën dush rregullisht, atëherë në seksin oral nuk ka asgjë të keqe. Nëse nuk ka prirje për të bërë rregullisht dush – mund t’i propozoni dush të përbashkët pas të cilit mundeni pa problem t’i ofroni seks oral.

cifti2

Lajthitja: Seksi oral degradon femrën

Mos e orientoni seksin si dëshirë të partnerit që të nëpërkëmbë dinjitetin tuaj. Seksi me dikë që e dashuron është një mrekulli, nuk po flasim vetëm për seksin tradicional.

Lajthitja: Vetëm mashkullit i duhet seksi oral

Seksi oral nuk është vetëm kënaqje për mashkullin. Shumica e femrave kanë pranuar që janë aq shumë të eksituara derisa partneri u ofron seks oral sa që shpesh nuk mund të ndalen. Veç kësaj, mashkulli mund t’jua kthejë me të njëjtën mënyrë.

cifti keshilla01

Lajthitja: Nuk mund të ofroj seks oral

Ndoshta ndiheni keq sepse nuk keni përvojë? Frikësoheni se mbase nuk do të dini si ta kënaqni partnerin? Mos u merrni me këto dyshime por provojeni. Shikoni ndonjë film pornografik, lexoni disa këshilla dhe pasiguria do të zhduket. /NGJYRA.COM/

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply