Korrupsioni

Denoncohen 1200 raste korrupsioni në portalin online të lansuar vetëm pak ditë më parë nga qeveria e Shqipërisë.  Sektorët që zënë përqindjen më të madhe të denoncimeve janë drejtësia, shëndetësia dhe arsimi.

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *