Ndihma humanitare

15 kamionë të mbushur me ndihma ushqimore dhe veshmbathje nga 300 biznese janë nisur nga Kosova për në Shqipëri. Këto ndihma janë drejtuar për në jug të Shqipërisë, konkretisht për në zonat e prekura nga përmbytjet në Vlorë dhe Fier.

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply