Korrupsioni

Lëvizja Fol publikoi statistikat antikorrupsion të Policisë, Prokurorisë, gjykatave të Kosovës si dhe të Zyrës së Koordinatorit Kombëtar për Luftimin e Krimeve Ekonomike për periudhën janar-mars 2015. Vetëm për tre muajt e parë të këtij viti, janë deponuar 2286 raste kundër korrupsionit.

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply