Kriza politike

Kriza politike në vend po fuqizon korrupsionin, burokracinë dhe ekonominë joligjore, kanë thënë për REL përfaqësues të komunitet të biznesit, sipas të cilëve ky lloj i e ekonomisë është bërë pjesë e shoqërisë dhe komunitetit të biznesit.

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply