Kur të bijat bëhen kopje të nënave!

Nënat dhe të bijat kanë shumëçka të përbashkët – ato i lidhë dashuria, shoqëria, sekretet, e madje dhe shijet. Në fund të fundit, nëna te e bija sheh kopjen e saj, ndërsa e bija te nëna, ekzamplarin e gruas që dëshiron të bëhen.

Kjo dashuri mes të ëmave dhe të bijave shpeshherë manifestohet edhe në veshje. Nuk janë të rralla rastet kur, të ëmat preferojnë të veshin princeshat e tyre të vogla me të njëta rroba që veshin dhe ato – duke krijuar kështu një kombinim të lezetshëm dhe interesant.

Në vijim ju sjellim një galeri të bukur ku nënat edhe përmes veshjeve kanë krijuar kopjet e tyre të vogla. /NGJYRA.COM/

nena bija 000001 nena bija 000002 nena bija 000003 nena bija 000004 nena bija 000005 nena bija 000006 nena bija 000007 nena bija 000008 nena bija 000009 nena bija 000010 nena bija 000011 nena bija 000012 nena bija 000013 nena bija 000014 nena bija 000015 nena bija 000016 nena bija 000017 nena bija 000018 nena bija 000019 nena bija 000020 nena bija 000021 nena bija 000022 nena bija 000023 nena bija 000024 nena bija 000025 nena bija 000026 nena bija 000027 nena bija 000028 nena bija 000029 nena bija 000030

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply