Maqedonia

Komisioni Evropian shprehu zhgënjimin ndaj Maqedonisë për shkak të mosrespektimit të afateve nga Marrëveshja e Përzhinos. “Komisioni është zhgënjyer dhe i fton në liderizëm dhe përgjegjësi të gjithë partitë politike dhe me vullnet të mirë ta implementojnë marrëveshjen”, deklaroi Maja Kocijançiq.

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply