Meshkujt në Iran

Irani ka nxjerrë një ligj që ndalon meshkujt të ngrenë flokët lart, pasi kjo konsiderohet si adhurim ndaj djallit. Kreu i Sindikatës së Berberëve të Iranit gjithashtu ka ndaluar tatuazhet dhe trajtimet e bukurisë për meshkujt, siç është heqja e vetullave.

 

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *