Ndihma e BE-së

Komisioni Evropian ka bërë publik planin se si BE-ja do të mbështesë përpjekjet për reforma në Ballkanin Perëndimor dhe Turqi për 7 vitet e ardhshme, me 11 miliardë euro, nga të cilat Shqipëria deri në 2020, do të përfitojë 649.5 milionë euro.

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply