Një shtëpi ëndrrash në Buenos Aires

Me një ambient të jashtëm joshës për pushime, shtëpia ‘Agua House’ – e projektuar nga ‘Barrionuevo Sierchuk Arquitectas’ – konsiderohet si një nga shtëpitë më moderne në rrethinën e Buenos Airesit.

Sipas arkitektëve, shtëpia ka një sipërfaqe totale prej 450 metrash katrorë dhe është ndërtuar për një çift pa fëmijë.

Agua-House13

Në përdhese janë vendosur hapësirat sociale – si qëndrimi ditor kuzhina e tryezaria, përderisa në katin e sipërm janë vendosur dhomat e gjumit.

Përdhesa është tërësisht e hapur, me dritare rrëshqitëse, të cilat mundësojnë lidhje me ambientin e jashtëm, ndërsa inkorporimi i gurit dhe drurit në interier, shtëpisë i jep frymë moderne dhe luksoze njëkohësisht. /NGJYRA.COM/

Agua-House8 Agua-House1 Agua-House3 Agua-House6 Agua-House5 Agua-House2 Agua-House9 Agua-House11 Agua-House12 Agua-House7

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply